ZOEKEN

Diensten

Storing

Alom is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. Mochten er storingen zijn dan kunt u ons altijd bereiken en wij zoeken met u een oplossing. Heeft u een storing? Bel ons op het storingsnummer: +31 (0)6 509 898 30

Service

Alom ontzorgt haar klanten op het gebied van engineering en levering van railsystemen. Daarbij is Alom één aanspreekpunt voor complete projectleveranties.

Duurzaamheid

Als toeleverancier van spoorwegmaterialen werkt Alom mee aan een duurzame manier van transport voor personen en goederen. Alom zet zich in om in de bouw en het onderhoud en de ontwikkeling van het spoor de CO2-uitstoot zo laag mogelijk te houden.

Magazijn

Alom kan in overleg met u producten op voorraad houden zowel binnen als buiten het eigen pand. De praktische locatie op het knooppunt van de A15 en A27 maakt dat Alom makkelijk bereikbaar is. De aan- en afvoer van uw goederen zijn bij ons goed georganiseerd.

Advies

Onze raad van advies bestaat uit Mr. ing. C.J. de Graaff en Prof.dr.ir. Coenraad Esveld.

Kwaliteit

Leveranties van materialen voor projecten waar tijd en kwaliteit hoog in het vaandel staan brengt een verantwoording met zich mee welke gewaarborgd moeten worden. Alom ontzorgt haar klanten op het gebied van engineering en levering van railsystemen.