Nieuws

Alom toont duurzame innovaties bij Railcenter

Wil je zien met welke duurzame innovaties in het spoor we de wereld een beetje mooier maken? Wil je met ons meedenken en meewerken om van wensen tot concrete producten en systemen te komen? Kom dan bij ons langs op het voorterrein van Railcenter; Alomvattend in het spoor, welkom! Soesterweg 244, 3812 BHB Amersfoort op […]

Lees meer

Project Hoogfrequent Spoor

Alom heeft recent 19 motorkasten geleverd aan Dura Vermeer ten behoeve van het Project Hoogfrequent Spoor (PHS) in Tilburg. Voor het op afstand bedienen van de spanning op de bovenleiding worden deze motorkasten ingezet. De motorkasten zijn gefabriceerd door Siemens Mobility waar Alom, voor onder andere dit artikel, een samenwerking mee onderhoudt. Wenst u ook […]

Lees meer

De Alom Co2 Prestatieladder

De Co2 Prestatieladder van 2023 is ook dit jaar weer opgesteld.

Lees meer

Uitbreiding webshop

Tegenwoordig kun je bij ons ook bestellen via de webshop. Neem bij interesse contact op met een van onze medewerkers.

Lees meer

Alom levert bovenleidingmasten

In samenwerking met VDL Mast Solutions levert Alom cilindrische stalen afspanmasten met mastkappen voor het project Tramlijn 19. Het project is behoorlijk omvangrijk, in totaal worden niet minder dan 120 stuks afspanmasten geleverd in 3 verschillende types met lengtes van 10,5, 11,5 en 13,5 meter. Tevens voorziet Alom in de levering van de boorbuizen die dienen als fundatie voor deze masten.

Lees meer
Alom - Tracktex - geotextiel

Scope 3 ketenanalyse doelstelling behaald met verkoop van Tracktex®

Alom behaalt Scope 3 ketenanalyse doelstelling met de verkoop van Tracktex® scheidingsvliezen!

Lees meer

De Entree Amsterdam

Alom heeft de benodigde wissels, kruisingen, spoorsecties -zowel recht als gebogen- en de spoorstaafbevestigingssystemen geleverd.

Lees meer

Partner SEKISUI bouwt fabriek voor synthetische dwarsliggers (FFU) in Nederland

De bouw van de fabriek in Roermond start in 2021. De productie start in het eerste kwartaal van 2023. Het Japanse bedrijf SEKISUI CHEMICAL CO., LTD.

Lees meer

Aantal spoorlopers neemt toe

Het aantal spoorlopers steeg afgelopen jaar met drie procent ten opzichte van het jaar ervoor. En meer dan één derde van de vertragingen op het spoor wordt veroorzaakt door mensen die langs het spoor lopen.

Lees meer

Alom gecertificeerd volgens de ISO 14001:2015 norm

Het 14001:2015 certificaat vertegenwoordigd de aandacht die Alom heeft voor verschillende milieuaspecten waar zij invloed op heeft.

Lees meer