ZOEKEN

Partners

ArcelorMittal

Alom en ArcelorMittal, producent van spoorstaven, zijn partners op het gebied van kraanrails

Amorim

Amorim, marktleider op het gebied van kurkrubber producten t.b.v. geluid- en trilling demping in het spoor. Succesvolle projecten hebben Alom en Amorim geleverd

B+BTec

B+BTtec produceert diverse ankers voor spoor toepassingen. Samen ontwikkelen, selecteren en testen wij het juiste anker voor de juiste applicatie in het spoor.

DT

Alom is trots op de samenwerking met DT; fabrikant van wissels, kruisingen en spoorsecties.

Gantrail

Alom is partner van Gantrail; marktleider op het gebied van kraanbaan klemmen.

Geofabrics

Geofabrics is producent van hoogwaardige vliezen (non-wovens) en weefsels (wovens).

Moravia

Alom en Moravia zijn partners voor rails en spoorwegmaterialen. De productie van onderdelen voor de spoorwegen is al een lange traditie bij het bedrijf.

Semperit

Semperit en Alom ontwikkelen rubber en plastic producten, rekening houdend met technische eisen en de specificaties van de spoorstaaf bevestiging systemen.

Sekisui

Sekisui en Alom bieden de FFU kunststof dwarsligger. De zeer duurzame dwarsligger bestaat uit polyurethaan en glasvezel en kan per millimeter nauwkeurig geproduceerd worden.

Rosehill Rail

Partner in zeer snel en makkelijk te installeren overwegen. Tevens expert in het engineeren van 'anti - tresspass' materialen

Pandrol

Alom levert de thermietlas-systemen van producent & Partner Pandrol op de Nederlandse markt. De laspakketten van Pandrol worden als mondiaal marktleider al decennia lang toegepast in het spoor.