ZOEKEN

Projecten

Alom levert complete overwegen gemaakt van duurzaam massief rubber.

De overwegen van Alom zijn gemaakt van 100% rubber banden. De vol rubber overweg panelen kunnen snel geïnstalleerd en verwijderd worden ten behoeve van onderhoud en maximale beschikbaarheid van het spoor.

Sterk in lightrail projecten: Alom

Uw partner in het spoor. Alom is ontwerper en leverancier van spoorwegmateriaal. Met onze visie waarin veiligheid en duurzaamheid van het spoor centraal staan, zijn wij een betrouwbare partner in het spoor. Een paar lightrail projecten voor u uitgelicht..

FFU liggers worden steeds vaker toegepast ook in het Nederlandse spoor.

Goliath brug vernieuwd met FFU liggers. Eind juli is de oplevering geweest van een deel van de E-lijn bij Leidschendam. De Goliath brug is onder andere vernieuwd. Op deze brug zijn kunststof dwarsliggers gemonteerd die Alom BV geleverd heeft.

Alom levert mee aan een van de meest complexe spoorprojecten van Nederland

Alom levert het spoorbevestigingssysteem 140021 inclusief betonnen dwarsligger. Aan aannemer U-centRaal, een bouwcombinatie van BAM Rail en VolkerRail, levert Alom een compleet spoorbevestigingssysteem.

Randstad Rail Tunnel

Randstad Rail Tunnel bestaande uit 2 buizen van 2,4km lang. In opdracht van de firma De Wilde spoorbouw heeft Alom bv hiervoor de spoorstaven 49E1 en de complete spoorstaaf bevestiging systemen geleverd.

Container Handling terminal PSA- Port of Zeebrugge

Alom heeft voor de PSA terminal Port of Zeebrugge het complete bevestiging systeem geleverd; 'Continue ondersteunde kraanbaan bevestigingsysteem met gelaste verstelbare Gantrail klem'

Betonnen kraanbaanligger K1- T32 met succes toegepast in RWG terminal

Er zitten vele jaren tussen de eerste voorbereidingen voor Maasvlakte 2 en de ingebruikname van de terminal van RWG...

ABC systeem geïmplementeerd in Loosduinseweg te Den Haag

Afgelopen jaar heeft de HTM diverse tramsporen aan de Loosduinseweg vervangen. Hier is het in 2015 door Alom en de HTM ontwikkelde ABC rail bevestiging systeem geïmplementeerd. Het systeem dat tijdens de Railtech de publieksprijs heeft gewonnen.

HSL Rotterdam

Alom heeft voor de HSL lijn oa een regelbare spoorstaafbevestiging UIC54 op beton geleverd.