ZOEKEN

ABC systeem geïmplementeerd in Loosduinseweg te Den Haag

ABC rail bevestigingssysteem bespaart tijd en geld

Bij revisie van het spoor zal het deel dat in onderbaan van beton verankerd zit niet beschadigen. Het systeem bestaat uit 2 delen. Het onderste deel;  de kunststof schroefhulzen en de kunststof verankeringsplaat die in het beton gestort zitten ( waar voorheen de ankerbouten in het beton zaten en niet verwijderd konden worden). En het bovenste deel;  de kunststof onderlegplaat tot aan het beschermkapje . Door deze constructie kunnen de onderdelen van het bovenste deel van de spoorbevestiging vervangen worden zonder de onderbaan van beton te beschadigen en/of te vervangen / repareren. Het onderste deel heeft daardoor een langere levensduur.


De ABC constructie heeft verschillende voordelen:

  • Goede hechting met beton (gelijkwaardig aan fabricage onder ideale fabrieksomstandigheden)
  • Werkelijk gerealiseerde lange levensduur van het systeem.
  • Geen kans op vast rotten van bevestiging door metaal op kunststof
  • Minder overlast naar de omgeving in stedelijk gebieden.
  • Toepassen zonder exploitatiestop mogelijk.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MEER PROJECTEN

Alom levert complete overwegen gemaakt van duurzaam massief rubber.

De overwegen van Alom zijn gemaakt van 100% rubber banden. De vol rubber overweg panelen kunnen snel geïnstalleerd en verwijderd worden ten behoeve van onderhoud en maximale beschikbaarheid van het spoor.

Sterk in lightrail projecten: Alom

Uw partner in het spoor. Alom is ontwerper en leverancier van spoorwegmateriaal. Met onze visie waarin veiligheid en duurzaamheid van het spoor centraal staan, zijn wij een betrouwbare partner in het spoor. Een paar lightrail projecten voor u uitgelicht..