ZOEKEN

Betonnen kraanbaanligger K1- T32 met succes toegepast in RWG terminal

 

Er zitten vele jaren tussen de eerste voorbereidingen voor Maasvlakte 2 en de ingebruikname van de terminal van RWG. Oktober 2014 is de Rotterdam World Gate terminal operationeel gegaan. Aan deze eerste containerterminal op de Maasvlakte 2 heeft Alom een bijdrage geleverd.

De containerterminal van RWG heeft een eigen kade met een lengte van 550 meter  voor binnenvaartschepen en een on dock railterminal met 6 sporen. Uiteindelijk zal 65% van de containers zijn weg vervolgen via trein of binnenvaartschip. De uiteindelijke capaciteit bedraagt circa 4 miljoen TEU.


Alom heeft voor dit project complete kraanbaanbevestiging systemen geleverd.
 

Voor de “ship – to –shore’ (STS) kranen heeft Alom in totaal 2.400 meter kraanrails van A150 staalkwaliteit 90V geleverd en 1.250 meter kraanrails A120 staalkwaliteit 90V.

Het systeem Sl1-600 genaamd bestaat uit een betonnen dwarsligger van 1,25 meter (A-260091), 2 stuks Sdu 3 dubels, 2 plastic opsluitplaten, 2 gegalvaniseerde kraagschroeven Uls 7 ( A-282011), 1 railpad Sl600 en 2 veerklemmen type SKL – SL1. De betonnen ligger kan ook worden uitgebreid met speciale pluggen ( A-393391) ten behoeve van transponders.

Naast het RWGT project is Alom succesvol in andere kraanbaanprojecten. We leveren en engineeren het complete programma rondom kraanbaan bevestiging. Van kraanrails, (betonnen) kraanbaanligger, tot en met het complete bevestigingssysteem. We denken graag met u mee!

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MEER PROJECTEN

Alom levert complete overwegen gemaakt van duurzaam massief rubber.

De overwegen van Alom zijn gemaakt van 100% rubber banden. De vol rubber overweg panelen kunnen snel geïnstalleerd en verwijderd worden ten behoeve van onderhoud en maximale beschikbaarheid van het spoor.

Sterk in lightrail projecten: Alom

Uw partner in het spoor. Alom is ontwerper en leverancier van spoorwegmateriaal. Met onze visie waarin veiligheid en duurzaamheid van het spoor centraal staan, zijn wij een betrouwbare partner in het spoor. Een paar lightrail projecten voor u uitgelicht..